Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά σε συνεργασία με το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης (MIO-ECSDE), το MEdIES, την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), το ΚΠΕ Δραπετσώνας και με την υποστήριξη των Δήμων Πειραιά, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Νίκαιας – Α.Ι. Ρέντη, Κορυδαλλού, Περάματος, Σαλαμίνας, Αίγινας, Αγκιστρίου, Τροιζηνίας – Μεθάνων, Πόρου, Ύδρας, Σπετσών και Κυθήρων-Αντικυθήρων σας προσκαλούν στις διαδικτυακές επιμορφωτικές συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσω ΖΟΟΜ την Τρίτη 20/04 και την Πέμπτη 22/04 με θέμα:

“Διαχείριση απορριμμάτων στο σχολείο, στο σπίτι και στο Δήμο μας”

Αναλυτικότερα:

  • Τρίτη 20/04  18:00 – 20:30 για τις/τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων των Δήμων Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Νίκαιας – Α.Ι. Ρέντη, Σαλαμίνας, Αίγινας, Αγκιστρίου, Τροιζηνίας – Μεθάνων και Πόρου.
  • Πέμπτη 22/04, 18:00 – 20:30 για τις/τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων των Δήμων Πειραιά, Κορυδαλλού, Περάματος, Ύδρας, Σπετσών και Κυθήρων – Αντικυθήρων

Θα δοθούν βεβαιώσεις και ψηφιακό υλικό στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.

Οι ημερίδες θα μεταδοθούν ζωντανά και μέσω της σελίδας του MEdIES στο Facebook (https://el-gr.facebook.com/MEdIES.net)  και μπορούν να κοινοποιηθούν στις σελίδες και τα προφίλ όλων των εισηγητών και συμμετεχόντων.

Οι επιμορφώσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος  “Πλαστικά μετά τη χρήση; Η θέση τους  στον μπλε κάδο, μακριά απο τις γαλάζιες θάλασσες